Cum se șterge, nu arhiva, mesajele Gmail de pe iPhone

Publicitate

Te-ai săturat să vezi doar o opțiune de arhivare pe e-mailul iPhone-ului? Nu vă blocați, vă arătăm cum să ștergeți în schimb

Când adăugați un cont Gmail pe iPhone sau iPad, veți observa că nu există nicio opțiune de ștergere atunci când glisați de la dreapta la stânga pe un mesaj, doar o arhivă. Această opțiune mută mesajul într-un folder Arhivă, dar nu scapă de fapt de el. Iată cum rezolvați problema iOS 8, deși pași similari funcționează și pentru iOS 7.

PASUL 1 - MOVIȚI MESAJUL PENTRU TRASH

Nu trebuie să schimbați nicio setare dacă nu doriți, deoarece puteți pur și simplu să mutați mesajul sau mesajele jignitoare direct la Coșul de gunoi. Atingeți Editare și selectați e-mailurile de care doriți să scăpați, apoi atingeți Mutare în partea de jos a ecranului pentru a afișa o listă cu dosarele de e-mail. Doar atingeți Coșul de gunoi și e-mailul selectat va fi șters.

PASUL 2 - SCHIMBAREA SETĂRII LA ADAUGĂRI ȘTERGERE

De asemenea, vă puteți forța contul de e-mail să afișeze opțiunea Coșul de gunoi. Accesați Setări -> Poștă, Contacte, Calendare și atingeți contul dvs. Gmail. Atingeți Cont -> Advanced pentru a obține mai multe opțiuni. Atingeți „Caseta poștală ștersă” sub titlu, mutați mesajele aruncate în; veți vedea că opțiunea implicită este „Archive Mailbox”. Atingeți Cont și apoi Finalizat pentru a confirma modificările.



PASUL 3 - Ștergeți e-mailul prin glisare

Reveniți la contul de e-mail și vedeți lista de e-mailuri. Glisați de la dreapta la stânga pe un mesaj și veți vedea că veți primi acum opțiunea „Șterge”. Puteți să atingeți acest lucru sau, ca o comandă rapidă, continuați să treceți spre stânga pentru a activa Ștergere. Dacă deschideți un mesaj, puteți atinge pictograma coșului de gunoi pentru a șterge e-mailul, care înlocuiește pictograma veche de arhivă.

PASUL 4 - Șterge o mulțime de e-mailuri

Dacă doriți să ștergeți mai multe mesaje, accesați indexul de e-mail și atingeți Editare. Selectați mesajele de care doriți să scăpați și atingeți butonul Ștergeți din partea de jos a ecranului, care a înlocuit butonul vechi Arhivare. Puteți utiliza în continuare opțiunea Move dacă doriți să vă arhivați mesajele sau să le mutați într-un alt folder de e-mail.